De makelaar, onze partner


D.A.S. biedt rechtsbijstandspolissen aan voor verkeersrisico's, voor het privé-leven (van loontrekkenden en zelfstandigen) en voor de beroepsactiviteiten (van zelfstandigen en firma's). Welke formule hebt u als klant nodig en welke oplossing past het best bij uw behoeften?

Ook bij de regeling van juridische conflicten zult u vragen hebben. Op wie doet u dan beroep?


D.A.S. kiest voor haar distributie exclusief voor de verzekeringsmakelaar

  • Die verzekeringsmakelaar heeft een duidelijke rol als "bemiddelaar" tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij, zowel voor de onderschrijving van de polis als voor de bemiddeling bij schadegevallen. Het is dus van belang dat u een professionele verzekeringsmakelaar kiest.

  • Immers, het aanbod aan rechtsbijstandspolissen is groot. U kunt dus best professioneel advies gebruiken om die polis te kiezen die precies past bij uw behoeften en situatie. Ook bij een nakend juridisch geschil of een concreet schadegeval verwacht u als klant professioneel advies en adequate begeleiding.

  • D.A.S. stelt zijn vertrouwen in de verzekeringsmakelaar omdat deze garant staat voor neutrale dienstverlening en goede service. Als vakbekwaam adviseur heeft de makelaar immers relaties met verschillende maatschappijen en dat biedt voordelen voor de klant.


D.A.S. werkt actief samen met een zeer groot netwerk van meer dan 4.000 verzekeringsmakelaars. Raadpleeg voor alle contacten met D.A.S. uw eigen makelaar. Wenst u een van onze bevoorrechte partners te kennen?

HOME    CONTACT    ZOOMIT    F.A.Q.    JOBS