Ontdek de Legal Risk Calculator

<h3>Ook rechtsbijstand voor uw professionele <br />klanten wordt kinderspel</h3>

De Legal Risk Calculator (LRC) is een uniek digitaal platform. In een paar minuten tijd ontvangt u voor uw zelfstandigen en ondernemingen een offerte met gepersonaliseerde tarieven op basis van het individueel risicoprofiel van de klant.

Bovendien biedt de tool ook de mogelijkheid aan zelfstandige klanten of ondernemingen en accountants een simulatie op te starten en de Legal Risk Score te berekenen. Voor het onderschrijven van een contract nemen zij steeds contact op met hun verzekeringsmakelaar. Deze blijft dus een onontbeerlijke schakel in het adviseren en verzekeren van klanten.

Bij het verzekeren van uw professionele klanten in rechtsbijstand rijzen heel wat vragen:

Uw informatie- en adviesplicht brengt heel wat verantwoordelijkheid met zich mee.

DAS biedt u de oplossing: de Legal Risk Calculator biedt iedere klant een gepersonaliseerde risicoanalyse en offerte. Zowel de polissen Mijn Bedrijf, Mijn Medische Activteit en Mijn VZW (elk met 3 dekkingniveau’s: Classic, Premium of All Risk) als de polis FiscAssist kunnen samen of afzonderlijk onderschreven worden.

<h1 class="center-title">Hoe werkt het?</h1>
1

Advies

Door middel van intuïtieve vragen stelt de LRC een accurate risico-analyse op voor elk bedrijf. Deze simulatie kan opgestart worden via het DAS Extranet door de makelaar of via de DAS website door een website bezoeker. De tool formuleert een advies en ondersteunt uw gesprek met voorbeelden van veel voorkomende situaties.
2

Offerte

Op basis van de verzamelde antwoorden stelt de Legal Risk Calculator een persoonlijke offerte op aan de beste prijs. De klant deelt deze simulatie eenvoudig met zijn/haar verzekeringsmakelaar of u kunt de offerte ook direct delen met de klant.
3

Contract

Het opmaken van een polis was nog nooit zo eenvoudig. De Legal Risk Calculator geeft de mogelijkheid onmiddellijk een contract op te maken. Dit verloopt steeds via de verzekeringsmakelaar. Bekijk hier het schema van de volledige LRC-werking.

Start nu met de Legal Risk Calculator en…

maak een accurate risico-analyse in 5 min
bied een premie aan die 100% matcht met het risicoprofiel
voeg privé-rechtsbijstand eenvoudig toe aan de professionele polis
bied kwaliteitsvolle rechtsbijstand aan met hoge plafonds
ondersteun uw verkoopgesprek
geef gepersonaliseerd advies aan elk bedrijf
maak direct zelf offertes
verhoog uw conversie

UNIEK. EENVOUDIG. SNEL. EFFICIËNT.

Zowel voor de makelaar als de klant is het vinden en onderschrijven van een gepaste rechtsbijstand dus nog nooit zo simpel geweest.