Werken bij DAS

Onze cultuur

DAS is een bedrijf van mensen. Vertrouwen, respect en ‘empowerment’ zijn onze leidende waarden om met elkaar om te gaan en om een cultuur te bouwen van open communicatie, samenwerken en elkaar helpen groeien.

De noden en verwachtingen van onze verzekerden staan centraal in alles wat we doen.

“Wij helpen u” is en blijft onze belofte aan onze verzekerden. We helpen onze klanten en makelaars elke dag en garanderen een kwaliteitsvolle dienstverlening. We doen wat we beloven met net dat tikkeltje extra.

Daarnaast bouwen wij elke dag aan een “yes, we can” mentaliteit. In de snel veranderende wereld is dit het geheime wapen om vooraan te blijven lopen als marktleider. Wij zetten de standaard. Daarom richtten we in 2020 dan ook een speciaal team op (Innovation and Continuous Improvement Team) dat hier elke dag op toeziet.

Wij richten ons op sterke prestaties en erkennen dat mensen de kern van ons succes vormen. Daarom kun je er zeker van zijn dat werken bij DAS betekent dat je je ideeën kunt delen en een echt verschil kan maken in wat wij doen.

Geloof ons niet op ons woord, maar lees hier wat onze mensen te zeggen hebben over werken bij DAS

<h6 class="center-title">DAS, DAS PROF</h6>

Onze waarden zijn fundamenteel voor alles wat we doen, ze maken ons tot wie we zijn.

Wij geloven dat alles begint met PROF.

Niet alleen wat we doen maakt ons succesvol, het is hoe we het doen.

PROF is een engagement, een grensverleggende bedrijfsmentaliteit die élke DAS-medewerker in de praktijk brengt.

Het versterkt nog de huidige DAS-visie die focust op het helpen van mensen.

Onze PROF-waarden

P
R
O
F

DAS Voordelen

Als je bij ons komt werken, maak je niet alleen deel uit van een fantastisch team van mensen, maar krijg je ook een reeks voordelen, want je welzijn is belangrijk voor ons.

Meet Chloé

Chloé is de verpersoonlijking van onze waarden. Ze vertegenwoordigt een ingesteldheid waar we met z’n allen naar streven.

Onze fictieve collega geeft het goede voorbeeld, maar doet dit zonder hooggespannen verwachtingen naar de anderen toe. We kunnen tenslotte niet allemaal overal en altijd 100% Chloé zijn. Elke dag is anders.

We hechten wel veel belang aan deze waarden bij de rekrutering van nieuwe collega’s.

‘Hire for mindset, train for skills!’

Leergierig

Wij geloven rotsvast in persoonlijke ontwikkeling als motor voor gelukkige medewerkers. Leergierigheid wordt dan ook aangemoedigd.

Feedback

In een organisatie met weinig hiërarchie is feedback broodnodig. Feedback geven vraagt soms om je kwetsbaar op te stellen, wat niet eenvoudig is. Daarom voorzien wij hierin begeleiding.

(H)erkennen van energiegevers en -nemers

Je talenten kennen én inzetten heeft een directe invloed op jouw werkgeluk. Onze talent coaches begeleiden je daar met veel plezier in, individueel, maar ook als team.

Kritisch en constructief

Heb jij je ooit afgevraagd: ‘Waarom doen we dit en hoe kunnen we dit anders doen?’ Bingo! Dát is de mindset die we zoeken! Meer nog, je krijgt het mandaat om zaken te veranderen in een klimaat waar fouten maken een opportuniteit is om te leren en groeien. Hulp nodig? Onze collega’s van het Innovation and Continious Improvement Team staan je met veel enthousiasme en ervaring bij.

Gelijkwaardigheid

In een bedrijf waar piramides eerder grafmonumenten zijn en geen manier om een organisatie te runnen, weegt ieders mening even hard door en zijn verworvenheden en functietitels geen doorslaggevende elementen. Diversiteit en inclusie behoren hierdoor ook rechtstreeks tot het DNA van ons bedrijf. Beslissingen worden objectief genomen, maar ook voor intuïtie is er ruimte in dit proces.

Initiatief en hulp

Onze slogan spreekt voor zich: “Wij helpen u!”. In zelfsturende teams is het dan ook essentieel dat collega’s dagdagelijks klaar staan om elkaar te helpen, te ondersteunen en te challengen.