Onze producten

DAS biedt een volledig gepersonaliseerde dekking op basis van het profiel van uw onderneming.

Via onze online tool, de Legal Risk Calculator, krijgt u een offerte op maat en beschermt u uw professionele beroepsactiviteit in slechts enkele minuten.

<h1 class="center-title">Hoe werkt het?</h1>
U vult in de tool uw ondernemingsnummer in. Vervolgens krijgt u op basis van enkele eenvoudige vragen onmiddellijk een risicoanalyse en een gepersonaliseerde offerte. De Legal Risk Calculator bepaalt met precisie het risiconiveau voor uw professionele activiteiten, uw onroerend(e) goed(eren) en uw mobiliteit.
1

Advies

Door middel van intuïtieve vragen krijgt u een accurate risico-analyse voor uw bedrijf. De Legal Risk Calculator formuleert een advies en illustreert de dekking met voorbeelden van veel voorkomende situaties.
2

Offerte

Op basis van de verzamelde antwoorden stelt de Legal Risk Calculator een persoonlijke offerte op aan de beste prijs.
3

Polis

Het aanvragen van een KMO-polis was nog nooit zo eenvoudig. U selecteert uw verzekeringsmakelaar via de Legal Risk Calculator, waarna uw verzekeringsmakelaar uw contract onmiddellijk kan opmaken. Het onderschrijven van een contract verloopt dus steeds via een verzekeringsmakelaar.

U wilt een DAS Rechtsbijstandspolis voor uw onderneming of beroep?

Start een simulatie in de Legal Risk Calculator en stuur deze eenvoudig door naar uw verzekeringsmakelaar. U bepaalt vervolgens samen met de makelaar welke formule het beste bij u past.