FiscAssist

Als ondernemer kunt u vroeg of laat in aanraking komen met een belastingcontrole. De onverwachte kosten kunnen dan hoog oplopen.

FiscAssist is de ideale rechtsbijstandverzekering voor elke zelfstandige, onderneming, vzw, vereniging of vrije beroeper die bescherming wenst tegen de hoge kosten van fiscale controles. Bij een fiscale controle neemt DAS de kosten van uw accountant, advocaat of fiscaal expert op zich.

DAS biedt een volledig gepersonaliseerde dekking op basis van het profiel van uw onderneming. Via onze online tool, de Legal Risk Calculator, berekent u uw juridisch risico en maakt u een offerte op voor uw professionele beroepsactiviteit en/of fiscale bescherming met FiscAssist.

FiscAssist is het resultaat van de unieke samenwerking tussen DAS en gevolmachtigd onderschrijver Assurga (www.assurga.be).

undefined

Hoe onderschrijf ik FiscAssist?

1

Legal Risk Calculator


U beantwoordt enkele vragen in de online tool, Legal Risk Calculator en krijgt onmiddellijk een risicoanalyse en een gepersonaliseerde offerte op basis van de ingevulde gegevens. U kunt er ook voor kiezen de offerte samen met uw verzekeringsmakelaar op te maken.
2

Uw offerte


U kiest een uitgebreide rechtsbijstandverzekering inclusief fiscale bescherming (FiscAssist) of enkel de dekking FiscAssist, ter bescherming bij een controle of geschil met de fiscus.
3

Volledig beschermd


Het opmaken van uw polis mét complete bescherming voor fiscale geschillen was nog nooit zo eenvoudig. Na uw simulatie selecteert u een verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van uw contract. U maakt uw simulatie, uw verzekeringsmakelaar staat u met raad en daad bij om de juiste polis te onderschrijven.

Verzekerde gebieden

FiscAssist kan al dan niet in combinatie met een product uit het LRC-gamma in Classic, Premium of All Risk onderschreven worden.
FiscAssist
A
Directe belastingen (vennootschaps-, pers.-, rechtsbelastingen)
B
Personenbelasting als zaakvoerder/bestuurder/vennoot
C
Indirecte belastingen (btw, douane en accijnzen)
D
Regionale belastingen (registratie-, gemeentelijke belasting)

Verzekerde prestaties

Administratieve fase