Rechtsbijstand onderschrijven

DAS kiest exclusief voor de verzekeringsmakelaar.

Die verzekeringsmakelaar heeft een duidelijke rol als bemiddelaar tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij, zowel voor de onderschrijving van de polis als voor de bemiddeling bij schadegevallen. Zo krijgt u professioneel advies bij het kiezen van een product dat precies past bij uw behoeften en situatie. Ook bij een juridisch geschil of een concreet schadegeval verwacht u als klant deskundig advies en adequate begeleiding.

Om een DAS Rechtsbijstand te onderschrijven, neemt u dus contact op met uw verzekeringsmakelaar, of maak alvast uw eigen simulatie en offerte via de Legal Risk Calculator.

Wat anderen van DAS vinden

Image of the author of this articleJullie zijn de enige maatschappij waar aangiftes zo snel geopend worden. Bij andere verzekeraars is het werkelijk een ramp.

makelaar

review-wave
Image of the author of this articleDAS heeft écht veel geduld met hun klanten. Ik blijf jullie verdedigen en aanraden. Doe zo verder!

makelaar

review-wave
Image of the author of this articleWij zijn tevreden rechtsbijstand te kennen bij DAS. Hun snelle en duidelijke reactie getuigt van verantwoordelijkheids- gevoel.

makelaar

review-wave
Image of the author of this articleIk wil DAS bedanken voor de tijd die aan mijn dossier werd besteed en aan de oplossing die er d.m.v. bemiddeling uiteindelijk aan gegeven werd.

klant

review-wave