Op donderdag 21 en vrijdag 22 september 2023 zijn alle DAS medewerkers aan het werken aan de rechtsbijstand van morgen op ons jaarlijks seminarie. Vanaf maandag 25 september staat iedereen weer op post om uw e-mails, schadedossiers en vragen verder te behandelen.

Dit jaar zetten we in op het thema 'Connect & Reflect'. Als pionier in rechtsbijstand willen we tijd nemen om te verbinden en te reflecteren met elkaar. We geloven dat op die manier investeren in elkaar een grote meerwaarde betekent. Zo staan we weer een stapje dichter bij onze missie: wederzijds begrip bevorderen.

U heeft rechten...
Wij verdedigen ze

Als pionier en marktleider in rechtsbijstand helpen wij al bijna 100 jaar particulieren en bedrijven door oplossingen te vinden voor hun juridische conflicten en het recht toegankelijk te maken. Ontdek hoe een rechtsbijstandverzekering u kan helpen.

Onze productenWat is rechtsbijstand?Waarom rechtsbijstand?Belangenconflicten in rechtsbijstandUw fiscaal voordeelHoe rechtsbijstand onderschrijven?Rechtsbijstand in de praktijk

DAS Rechtsbijstand, dat is…

Juridisch advies van onze gespecialiseerde juristen, een oplossing zoeken voor uw juridisch probleem en gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten voor u betalen.

Rechtsbijstand voor particulieren

Een rechtsbijstandverzekering kan u en uw gezin helpen bij uiteenlopende zaken, zoals geschillen met uw werkgever, met herstellers of leveranciers, verzekeringsmaatschappijen die dekkingen weigeren na brand of een (verkeers)ongeluk…

Rechtsbijstand voor zelfstandigen en ondernemingen

Een rechtsbijstandverzekering voor professionelen kan uw bedrijf beschermen tegen de kosten van juridische geschillen met, onder andere, werknemers, leveranciers, klanten, de fiscus en mobiliteit…

Carrière bij DAS

Wilt u ook werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met een leuke werkomgeving en toffe sfeer? Bekijk dan zeker onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan!

Ons aanbodVacaturesMedewerker aan het woordDAS, divers en inclusief